GYERE, JELENTKEZZ BE!
GASZTRONÓMIAI SZAKTANÁCSADÁS
     

Egy cég beindítása, és sikeres működtetése igazi emberpróbáló feladat, és sajnos nincs ez máshogy a vendéglátás területén működő vállalkozások esetében sem. A piaci változások, a sokkoló gazdasági helyzet nem kedvez a vendéglátóhelyek üzemeltetőinek sem, így az ember megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy az étterme a rossz gazdasági mutatók és feltételek mellett is megőrizze jó hírnevét és vendégeit. Ne kelljen a nyitvatartási időt lerövidíteni, a munkatársak fizetéseit csökkenteni, esetleg megválni a tapasztalt, megbecsült kollégáktól, vagy ami a legrosszabb: végleg bezárni a vendéglátóhelyet. Igen ám, de ilyen helyzetben az ember kihez fordulhat? Kinek a szaktudásában bízhat? Jók és eredményesek lesznek-e a saját vagy ismerős ötletei? Beválik-e a nem szakmabeli üzlettárs megérzése, esetleg útmutatása? Természetesen a legtöbbször nem...

A felmerülő akadályokra, még ha sokszor úgy is érezzük, hogy leküzdhetetlenek, mindig lehet megoldást találni. A csapatommal ezt a megoldást kínáljuk Önnek, gyorsan és hatékonyan, a szakmai tudásunk legjavát biztosítva. Ezt a tanácsadó céget azért hoztam létre csapatommal, hogy megfelelő segítséget nyújtsunk minden helyzetre, legyen szó új étterem nyitásáról, meglévő vendéglátóhely felújításáról, vagy csak éppen egy jól használható új ötlet kidolgozásáról.

Gasztronómiai tanácsadás

Közel 15 évet dolgoztam Magyarország egyik legjobb, sőt, konyhafőnökségem ideje alatt legjobbnak megválasztott éttermében, a Budai Várban található Alabárdos Étteremben, ahol végigjárva a szakma ranglétráját, lépésről lépésre sajátítottam el a professzionális vendéglátás és az eredményes üzletvezetés mindennapi fortélyait. A helyi sajátosságok figyelembevételével közreműködtem egy moszkvai étterem elindításában, majd megnyitottam saját éttermemet, a Lázár Vendéglőjét, amelyet az amerikai kiküldetésemig vezettem. Washingtonban, a nagykövetség diplomáciai célkitűzéseihez és a magyar kulturális évadhoz illeszkedő gasztronómiai programot dolgoztam ki, és valósítottam meg. Szakértő csapatomban megtalálhatók  továbbá vezető séfek, mester cukrászok, konyhatervezők-építészek,  pr és marketing szakemberek.

Rátermettségünk és szaktudásunk garanciát nyújt a piaci változások hatékony kezelésére, a szakszerű orvoslásra, amely révén megelőzzük a bajt, valamint segítünk átvészelni a nehéz időket és egyben tovább építjük a vállalkozás jövőjét. A legváltozatosabb projektek sikeres megvalósításához kínálunk teljes körű gasztronómiai és vendéglátási szaktanácsadást, ötletes, egyedi megoldásokkal, a kitűzött célok elérésével.

GASZTRONÓMIAI PROGRAM >>

ÚJ ÉTTEREM NYITÁSA, MEGLÉVŐ MEGÚJÍTÁSA >>

Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail: info@lazarchef.hu

LEGFRISSEBB HÍREINK
Lázár Chef ismét éttermet vezet
Lázár Chef ismét éttermet vezet Sajtóközlemény - 2017. szeptemberétől üzlettársként és kreatív séfként csatlakozott a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele A diákok szavazatai alapján kihirdetésre került az 50 legfinomabb iskolai menza étel