GYERE, JELENTKEZZ BE!
GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY PROGRAMOK
     

Egy rendezvény részleteinek kidolgozása és megvalósítása komoly figyelmet kíván, legyen szó akár családi eseményről, üzleti találkozóról, családi napról, csapatépítő tréningről, termékbemutatóról, promóciós road show-ról, sajtótájékoztatóról – a meghívott vendégek számától függetlenül. Az előkészítés során számtalan apróságra kell odafigyelnünk, a rendezvényen pedig az esetleges nem várt eseményeket is azonnal meg kell oldanunk. A finom ételek és italok alapvető elemei a rendezvényünknek, így ha azok valamiért nincsenek rendben, elronthatják az egészet.

Bízza ránk a rendezvény koncepciójához illő gasztronómiai program kidolgozását és lebonyolítását, amivel tehermentesítjük Önt a vendéglátással kapcsolatos feladatok alól, a vendégei pedig nem csak esznek-isznak, hanem egy különleges gasztronómiai élményben részesülnek, amely révén a rendezvénye örökre emlékezetes marad.

Gasztronómiai élmény programjaink remekül alkalmazhatóak minden rendezvénytípusnál, különös tekintettel a

• céges rendezvények különböző fajtáira:ügyféltalálkozókra, termékbemutatókra, kiállításokra, promóciókra, roadshow-ra, sajtótájékoztatókra,   családi napokra;

• csapatépítő tréningekre,

• esküvőkre.

Gasztronómai élmény program

Az eseményre szabott finom és ötletes megoldásaink segítenek a rendezvény céljának elérésében, ráadásul mindezt megspékeljük eseménytől függően

látványfőzéssel,

közös főzéssel,

gasztronómiai főzőversenyeknél zsűrizéssel,

sok-sok humorral fűszerezve.

A rendezvényének gasztronómiai vonulata garantáltan szakértő kezekbe kerül. A vendéglátás fortélyait a Budai Várban található Alabárdos Étteremben sajátítottam el, ahol nem csak finom ételeket és italokat szolgáltunk fel, annál sokkal többet biztosítottunk,  így például az egyes rendezvényeken az ételeket a vendégek szeme láttára készítettem el, a szóbeli körítésre is odafigyelve - ezt saját éttermemben, a Lázár Vendéglőjében még tovább fejlesztettem.

Két gasztronómiai világrekord felállításában is részt vettem, az egyik a leghosszabb töltött káposzta elkészítése volt, a hajdúsági töltött-káposzta kígyó 288 méter (negyed kilométer) hosszú lett, a másik az ország legnagyobb csirkeraguja nokedlivel, amely egyben a legtöbb nokedlit tartalmazó étel is.

Alkalmam nyílt különböző országok, kultúrák gasztronómiájának és vendéglátási sajátosságainak megismerésére, jártam Európa számos országában, Dél-Afrikában, Oroszországban, Kínában, Észak és Dél Amerikában. Az Amerikai Egyesült Államokban egy évet éltem a családommal, ahol a washingtoni magyar nagykövetség vendégei számára népszerűsítettem a magyar konyhát, és tanulmányoztam az amerikai konyhaművészetet.

Hosszú éveken keresztül vezettem Kaszás Gézával, az RTL Klub Receptklub című műsorát, illetve számos kulináris rendezvény házigazdaszerepét töltöttem – és töltöm be.  Főztem már többek között: Andrew Lloyd Webbernek, Plácido Domingónak, Roger Moore-nak, Robert Duvallnak, együtt főztem Michael Schumacherrel és Rubens Barrichellóval.

Rendezvényszervezésben és vendéglátásban jártas csapatommal a legkülönbözőbb rendezvények gasztronómiai élmény programjának menüjének és kiegészítő programjainak kidolgozását vállaljuk, az esemény levezetésével együtt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail: info@lazarchef.hu

LEGFRISSEBB HÍREINK
Lázár Chef ismét éttermet vezet
Lázár Chef ismét éttermet vezet Sajtóközlemény - 2017. szeptemberétől üzlettársként és kreatív séfként csatlakozott a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele A diákok szavazatai alapján kihirdetésre került az 50 legfinomabb iskolai menza étel