GYERE, JELENTKEZZ BE!
FOOD STYLIST
     

Az ételek fotózása és filmezése sokkal bonyolultabb és összetettebb feladat, mint az elsőre sokan gondolnák, például nagyon fontos szerepe van egy-egy kép elkészítésénél a megvilágításnak, de a fagylaltok gyorsan elolvadnak, a húsok pedig könnyedén kiszáradnak a lámpák fényétől. A tökéletes kép elkészítéséhez, az ételek és italok tökéletes vizuális világának létrehozásához számtalan apró trükköt kell bevetnünk, mind a szakácsművészet, mind pedig a fotózás szakterületének fortélyainak felhasználásával.  Az igényes tálalásra egész életemben komoly figyelmet fordítottam, hiszen amellett, hogy ízletes és finom ételekkel kínálom vendégeimet, fontos számomra, hogy már maga a látvány is felcsigázza őket, meghozva az étvágyukat.

A konyhaművészet területén szerzett tudásomat vegyítettem a fotográfiai ismereteimmel, ennek révén évek óta rendszeresen működöm közre gasztronómia témájú fotók és reklámfilmek elkészítésében, szakmai segítséget nyújtva az ételek vizuális megörökítésében, itthon és külföldön egyaránt. A tálalásban szerzett tapasztalataimat természetesen a saját szakácskönyvem ételfotóinak elkészítésénél is felhasználtam, így a food stylist feladatokat a fotózásokon magam láttam el.

Food Stylist

Vállaljuk a fotózáshoz, filmezéshez szükséges ételek elkészítését, ötletes tálalását és megörökítését külső helyszínen és erre a célra kialakított műtermünkben egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail: info@lazarchef.hu

LEGFRISSEBB HÍREINK
Lázár Chef ismét éttermet vezet
Lázár Chef ismét éttermet vezet Sajtóközlemény - 2017. szeptemberétől üzlettársként és kreatív séfként csatlakozott a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele A diákok szavazatai alapján kihirdetésre került az 50 legfinomabb iskolai menza étel