GYERE, JELENTKEZZ BE!
Sous vide-olt termékek
Írta: Lázár | Utolsó frissítés: 2013. 06. 27.
     

A sous vide (ejtsd: 'szuvid') konyhatechnológiai újításnak köszönhetően az ételeket gyorsan és egyszerűen, rövid sütési idővel készíthetjük el, az így készült fogások biztosan puhák és szaftosak lesznek.

Sous vide

A sous vide alacsony hőfokon történő lassú főzési eljárás, amely során légmentesen lezárt – vákuumozott – tasakokban lévő ételek vízfürdőbe kerülnek, és ott állandó hőmérsékleten tartva készülnek el. Azzal a céllal került kifejlesztésre Franciaországban, hogy minimálisra csökkentsék a drága libamáj elkészítésénél bekövetkező zsugorodást, ugyanakkor a lehető legjobb ízt érjék el.

A sous vide-olt kacsacombok a vacsoraestjeim és a CBA bisztrókban a látványfőzéseim során kóstolhatóak meg. 

LEGFRISSEBB HÍREINK
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele A diákok szavazatai alapján kihirdetésre került az 50 legfinomabb iskolai menza étel
Országos menzareform Lázár Cheffel
Országos menzareform Lázár Cheffel Kóstolj, szavazz, nyerj!