GYERE, JELENTKEZZ BE!
Fedezd fel a Whirlpool világát!
Írta: Lázár | Utolsó frissítés: 2014. 07. 15.
     

Az egészséges táplálkozás az otthoni ételkészítéssel kezdődik, amelyet a jól kiválasztott háztartási gépekkel jelentősen megkönnyíthetsz. A Whirlpool háztartási berendezései egyedülálló főzési élményt biztosítanak, időt és energiát spórolhatsz a használatukkal, könnyen kezelhetőek, az intelligens funkciók segítségével az ételek készítése szinte még a kezdő konyhaművészek számára is elronthatatlan, az elegáns vonalvezetésüknek köszönhetően pedig minden konyhába remekül illenek. A Whirlpool háztartási gépeit a napi ételkészítéseink során, több hónapon át teszteltük a feleségemmel, Melindával, s olyannyira megszerettük és hozzászoktunk, hogy végül vissza sem adtuk... :-)

Fedezd fel a Whirlpool világát! Fedezd fel a Whirlpool világát! Fedezd fel a Whirlpool világát!

Whirlpool légkeveréssel kombinált gőzpároló/gőzsütő

A gőzzel sütés korszerű főzési eljárás, segítségével ízletes, omlós és zamatos ételek kerülhetnek az asztalodra. A sütési idő 10-35%-kal csökken az étel fajtájától – hús, hal, szárnyas, zöldség, sütemény – függően. A gőz természetes erejét felhasználhatod még kiolvasztáshoz, az ételek melegen tartására vagy újramelegítésére, joghurtkészítésre, fertőtlenítésre, tartósításra is. A Whirlpool légkeveréssel kombinált gőzpárolóját hagyományos sütőként, párolóként, vagy a kettő kombinációjaként is használhatod. A gőzpárolóban készült ételek kívül ropogósak, belül porhanyósak, miközben megőrzik tápértéküket, vitamin és ásványi anyag tartalmukat. Az előre melegített étel újramelegítése során nem szárad ki, a fogás olyan lesz, mintha frissen készült volna – ezáltal pedig tényleg érdemes nagyobb mennyiségeket készíteni, hiszen az újramelegítés nem csökkenti az étel élvezeti értékét. 

Tesztelt típus: Whirlpool-AMW 599/IXL

További Whirlpool termék tesztek:
Whirlpool indukciós sütő
Whirlpool mikrohullámú sütő
Whirlpool mosogatógép - 1 órás mosogatással és szárítással

Fedezd fel a Whirlpool világát! Fedezd fel a Whirlpool világát! Fedezd fel a Whirlpool világát!
LEGFRISSEBB HÍREINK
Lázár Chef ismét éttermet vezet
Lázár Chef ismét éttermet vezet Sajtóközlemény - 2017. szeptemberétől üzlettársként és kreatív séfként csatlakozott a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele A diákok szavazatai alapján kihirdetésre került az 50 legfinomabb iskolai menza étel