GYERE, JELENTKEZZ BE!
Rudas Étterem és Bár
Írta: Lázár | Utolsó frissítés: 2014. 09. 25.
     

A Rudas Gyógyfürdő és Uszoda új szárnyában, a különleges fürdőélmény és páratlan budapesti panorámát biztosító jacuzzi mellett, kiváló ételek és italok várják a hazai és külföldi vendégeket. A wellness központ földszintjén négy különböző vízhőmérsékletű medence került kialakításra, a középső szinten - az utcáról is közvetlenül megközelíthető - étterem nyílt, a tetőn pedig Aqua Bár és fantasztikus panorámájú jacuzzi létesült.

Rudas Étterem és Bár Rudas Étterem és Bár Rudas Étterem és Bár

Az étterem gasztronómiai koncepciójához a csapatommal a fürdő alapításának történetéből kiindulva az autentikus török ízeket ötvöztük a hagyományokat követő magyar ízvilággal. A Rudas Étterem és Bár egyedi és izgalmas ételekkel várja mindazokat, akik felkészültek egy Boszporuszon túli gasztrokalandra. Az étlapon olyan fogások közül lehet válogatni, mint például Tokaji kacsamájpástétom, Fűszeres marha tatár törökösen, Bárány raguleves, Rakott padlizsán, Lazacos spagetti, Fahéjas-mézes csirkemell, vagy éppen a krémes Muhallebi. Egyes ételek készítésénél a helyben található Juventus forrás vizét is felhasználjuk, az egyedi textúrák és ízek létrehozásához. Magyar és külföldi ásványvizeinkből pedig mindenki kedvére válogathat a világ legismertebb vagy éppen legismeretlenebb fajtáiból.

Rudas Étterem és Bár Rudas Étterem és Bár Rudas Étterem és Bár

A napozóterasz valamint a rendezvénytermek kiválóan alkalmasak üzleti és családi rendezvények, sajtótájékoztatók, vacsoraestek, eljegyzések, esküvők, születésnapok lebonyolítására.

LEGFRISSEBB HÍREINK
Lázár Chef ismét éttermet vezet
Lázár Chef ismét éttermet vezet Sajtóközlemény - 2017. szeptemberétől üzlettársként és kreatív séfként csatlakozott a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele
Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele A diákok szavazatai alapján kihirdetésre került az 50 legfinomabb iskolai menza étel