GYERE, JELENTKEZZ BE!
Lázár Chef ismét éttermet vezet
     

Kovács-Siklósi Lázár 2017. szeptemberétől üzlettársként és kreatív séfként csatlakozott a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.

A Vadrózsa Étterem Budapesten, a második kerületben, a Rózsadombon található, egy gyönyörű barokk villában. A „Házat" nemzetközi szinten is jegyzik, amelyet számtalan újságcikk és rengeteg gasztronómiai díj fémjelez. Káprázatos rendezvénytermei, könyvtárszobája és hatalmas kertje kiválóan alkalmas 100 fős esküvők, gálavacsorák, karácsonyi-évzáró rendezvények lebonyolítására.

A villa történetének érdekéssége, hogy egykori tulajdonosa minden idők egyik legismertebb filmjében, a Clasablancában is szerepelt, ráadásul a film egyik kulcsfiguráját, a pincért alakította. Gartner Sándor, művésznevén Gerő Jenő, avagy Szőke Szakáll biztosan büszke lenne az étteremre, hiszen a színházon és filmen kívül nagy szerelme a konyhaművészet volt, sajátságos, humoros stílusban könyvet is írt róla.

Az előző tulajdonos, aki 45 éven keresztül vezette a vendéglátóhelyet családi okokból kénytelen volt ideiglenes szüneteltetni a működést. A Vadrózsa Éttermet Földvári Gábor és Földvári Dániel másfél éve vásárolták meg és nyitották újra.

„A Vadrózsa Étterem a magyarországi gasztronómia egyik fellegvára, kiváló rendezvényhelyszíne. Mindent megteszünk azért, hogy az étterem újra régi fényében tündököljön, megőrizve emellett a villa patináns enteriőrjét is." – mondta Földvári Gábor, az étterem tulajdonosa.

A Vadrózsa Étteremhez különleges emlékek is fűzik a sztárséfet, kevesen tudják, hogy feleségével, Melindával a polgári szertartás után ebben az étteremben ünnepelték meg szűk családi körben a házasságkötésüket...

Vadrózsa Étterem

"Korábbi személyes élményeim, valamint Gábor és Dániel által felvázolt elképzelések alapján, örömmel fogadtam el a felkérést az együttműködésre vonatkozóan. A csodálatos környezet és a családias hangulat eleve adott volt, de garanciát kaptam arra is, hogy prémium minőségű alapanyagokból készítjük az ételeket, azokat egyedi porcelántányérokon és evőeszközökkel tálaljuk. Mindezt elérhető áron kínáljuk vendégeink számára, legyen szó akár a'la carte vagy rendezvényhez kapcsolódó vendéglátásról." - mondta Lázár Chef.

A Vadrózsa Étterem mindig is híres volt libamájból készült fogásairól, a Libamáj brulée, vendégek egyik nagy kedvence, természetesen továbbra is megtalálható az étlapon.

Lázár Chef mostantól fix helyszínen, a Vadrózsa Étteremben várja régi és új vendégeit, változatos tematikájú gasztronómiai élményprogramokkal, amelyek közül természetesen nem hiányozhat a látványfőzés és a főzőkurzusszerű közös ételkészítés sem.