GYERE, JELENTKEZZ BE!
Rakott krumpli

Rakott krumpli

Beküldte: Lázár

ÉRTÉKELD!
OSZD MEG!
Megosztás Facebookon Megosztás Google Pluson Küldés e-mailben Nyomtatás

HOZZÁVALÓK
(2 személyre)

  • 150 g Gyulai szárazkolbász
  • 5 darab főtt tojás
  • 500 g burgonya
  • 100 g tejföl
  • 100 g Mozzarella sajt a tejfölhöz
  • 100 g Mozzarella sajt a megszóráshoz
  • 1 mokkáskanál só
  • vaj a hőálló tál kikenéséhez

ELKÉSZÍTÉS -


A tisztított burgonyát, a főtt tojásokat és a Gyulai szárazkolbászt vékonyan felszeleteljük. A tejfölhöz hozzáadjuk a reszelt Mozzarella sajtot, a sót, majd elkeverjük. Egy hőálló tálat kivajazunk, a tál alját és az oldalait kibéleljük a szeletekre vágott burgonyával, majd rétegezzük tejföllel, krumplival, kolbásszal, tojással, tejföllel, majd a rétegezést ugyanebben a sorrendben megismételjük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd 160 C fokon, 45 percig sütjük. Forrón tálaljuk.

HOZZÁSZÓLÁSOK
LEGFRISSEBB RECEPTJEINK
Brassói
Brassói
A tökéletes sült krumpli
A tökéletes sült krumpli
Rakott krumpli
Rakott krumpli
Húsos paradicsomos gombafejek
Húsos paradicsomos gombafejek